Select Page

Våra priser

Här kan du läsa mer om paketen som vi erbjuder. Just nu erbjuder vi tre olika paket plese pick vilka som passar din affär bäst eller kontakta oss så kan vi hjälpa dig att välja

Basic

Detta paket är perfekt för småföretag. Du kan välja mellan fem premadedesigner.  Ett kontaktformulär så att dina vårdnadshavare kan komma i kontakt med dig ASAP. En google kartar plats för ditt företag så att dina kunder kan hitta dig enkel och smärtfri.

2990 :- /ex moms

Vad ingår i paketet?

WordPress

Välj mellan 3 olika design

Max 4 sidor

Max 1 kontaktformulär

Mobilevänlig

Social Media länkar

Grattis stock bilder

Medium

Detta paket är perfekt för medelstora företag. Vi kommer att ge en vacker och modern design. Du kan välja mellan fem premadedesigner. En google kartläge för ditt företag så att dina kunder kan hitta dig enkel och smärtfri. Webbsidan kommer att bestå av 8 sidor + 1 kontaktformulär. Hemsidan är redo att visas på mobiltelefoner och surfplattor.

4990 :- /ex moms

Vad ingår i paketet?

WordPress

Välj mellan 5 olika design

Max 8 sidor

Max 1 kontaktformulär

Mobilevänlig

Social Media länkar

Grattis stock bilder

Large

Detta paket är perfekt för stora företag. Vi kommer att ge en vacker och modern design. Vi kommer att göra dig till en unik design endast för ditt företag. En google kartläge för ditt företag så att dina kunder kan hitta dig enkel och smärtfri. Webbsidan kommer att bestå av 12 sidor + 2 kontaktformulär. Webbplatsen är redo att visas på mobiltelefoner och surfplattor.

7990 :- /ex moms

Vad ingår i paketet?

WordPress

Unik Design

Max 12 sidor

Max 2 kontaktformulär

Mobilevänlig

Social Media länkar

Grattis stock bilder